söndag 24 september 2017

Exklusivt erbjudande

Erbjudande i samarbete med Hotell Villa AnnaFörra söndagen vaknade jag upp efter en god natts sömn på Hotell Villa Anna i Uppsala. Ett hotell som jag stortrivs på. Dels för att det känns så mysigt och genuint och att lyxkänslan och kvalitén går som en röd tråd genom hela hotellet,där allt i från rummen, till bemötande från personalen håller högsta klass. Maten är dessutom något helt ut över det vanliga, en fantastisk smakupplevelse som skapar ett behov av att snart boka in sig igen för en ny vistelse.

Hotell Villa Anna har tagit fram ett exklusivt erbjudande för mina läsare som gäller bokningar till och med den 20 april 2018 med bokningskod Anna Truelsen.
Förläng helgen och njut av en weekend fredag-lördag.
Kliv in på Villa Anna, en lugn oas på Domkyrkoplan i Uppsalas mest anrika kvarter. Vid ankomst checkar ni in i ett av våra vackra, designade rum med morgonrock, tofflor och exklusiva produkter från Nuxe. Här sover ni en god nattsömn i sängar från Carpe Diem Beds of Sweden. När ni vaknar väntar en nylagad äkta frukost.
I loungen eller i restaurangen tar ni en härlig cocktail och tilltugg, innan ni upplever Villa Annas välrenommerade restaurang och en 4-rätters avsmakningsmeny.
För dig som önskar göra ett shoppingbesök eller varför inte bara ta en uppfriskande promenad vid Fyrisån finner du det strax intill hotellet.
1500:- per person, (ordinarie pris 1695:- per person)
Innehåll
Del i Superior Dubbelrum inklusive frukost (Tillägg för Premium Dubbelrum 100:- per person, De Luxe Dubbelrum 200:- per person, Svit 700:- per person)
Cocktail och Tilltugg
4-rätters meny

Ha det så gott/Anna
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

VÄLKOMMEN IN HIT!!