lördag 25 mars 2017

Vita plagg för sommarens alla festligheter,student,midsommar,strandcafe,redo för sommarens lediga och lata dagar


Inlägget innehåller adlinks från Adviral

Solen skiner och fåglarna kvittrar,våren är här och jag älskar det. Längtar efter brunbrända ben soldoftsnde skinn och vita lätta kläder som fladdrar i sommarbrisen! Tipsar nedan om några riktigt snygga plagg. Passar fint till alla våren och sommarens festligheter. . 
1. Här/2. Här/3. Här/4. Här/5. Här/6. Här/7. Här/8. Här
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Kavaj HÄR /2. Body HÄR /3. Byxor HÄR /4. Tröja HÄR /5. Klänning HÄR /6. Tröja HÄR /

fredag 24 mars 2017

Vinn ett par träningstights

Samarbete


In och tävla på mitt Instagram. Där kan du vinna ett par träningstights i från Muskelbygget.
 Här hittar du tävlingen.

Ha det så gott/Anna

Hexter & BainesGrattis Jessica Hellström

Anonym23 mars 2017 05:44
6 dammodeller har Hexter & Baines.

Jessica Hellström
jessica_hellstrom@hotmail.com


Du vann klockan ! Jag kontaktar dig !

Ha det så gott/Anna

torsdag 23 mars 2017

Resultatdriven, nä inte jag, ha ha ha..ler:)


Det har hänt en hel del sedan jag lade om kosten och träningen. Här kan ni läsa om det .

Jag började inte mäta mig med en gång men sedan den 28 februari har jag tappat 5,5 cm över höfterna. Det är coolt tycker jag . Vågen är inte helt med på noterna,men när man blir smalare så är det ju egentligen skitsamma vad vågen säger. Jag styrketränar och kör intervallpass 6 Dar i veckan och promenerar varje dag. Tränade lika mycket innan och gick promenader innan med, men har ökat takten på promenaderna och bytt ut några pass styrketräning mot intervallpass. Nu tränar jag hela kroppen varannan dag och kör intervall varannan. Det funkar faktiskt.I midjan så har det blivit - 1,5 cm, där finns det inte så mycket att ta av,
 så - 1,5 cm är ju väldans bra tycker jag.

Jag är noga med kosten, äter inte massa kalorier, eller massa kolhydrater. Har hittat en bra balans med kosten. Kost har aldrig varit svårt för mig. Jag har ett sunt beteende till kost och är bra på att äta rätt och se till att jag får i mig nyttigheter. Är en grönsaksmänniska som älskar sallader och grönsaker, bra kött osv.

Jag är noga med att se till att kroppen får bästa återhämtning efter träningen och ser till att äta innan träning, där jag fyller på med energi i form av kost med lite kolhydrater. Jag tar även Bcaa sedan en vecka tillbaka  (Aminosyror) . Har testat Muskelbyggets Bcaa med cactus smak. Efteråt fyller jag på med protein och kolhydrater. Typ proteinpulver,eller protein pudding. Är väldigt förtjust i proteinpuddingarna i från Propud (finns på Ica) Äter kokt ägg och fröknäcke bakat på frö och majsmjöl. 

I går började jag även med ett kosttillskott vid träning som heter Cla Softgel , som innehåller kojugerad Linolsyra som är en nyttigt fettsyra . Det är inget bantningsmedel utan sägs öka fettförbränningen vid träning utan att muskelmassan minskar. Vi får se vad det ger. 

Kan hända att det är någon som läser detta och tycker att jag överdriver. Helt ok för mig om ni tycker det. Men vill man få resultat, så får man jobba hårt och göra det som krävs för att nå sina mål.

Bor du i närheten av Horred så kan jag verkligen rekommendera er att anlita Pt Paulina Strömkvist hon är hjärnan bakom min förändring. Hon har gett mig ett träningsupplägg som jag följer till punkt och pricka. Jag har dock lagt till några övningar vilket hon har godkänt, bara för att jag vill träna mer. (hon säger att det är för att jag vill känna att jag bestämmer själv..ler:) 

Hon har varit mitt bollplank i början av kostomlägget, stöttat mig och hejat på. Paulina har goda grundläggande kunskaper om kost, men vill du ha en kostplan så är det Mette på 4shape som kan hjälpa dig med det. Jag har gjort min egen kostplan. Funkar bra då jag är sjukt disciplinerad och målmedveten. Gör inga undantag som jag inte planerat.

Här hittar ni kontaktuppgifter till Pt Paulina på 4 Shape och Kostrådgivare Mette.

Någon gång i mitten av av februari gjorde jag en bodyscan på gymmet. Mette som är kostrådgivare hjälpte mig med det. Jag blev både sur och förskräckt trodde faktiskt att jag skulle ha mindre fettmassa och mer muskelmassa. Det var då jag fick nog. Nu var det dags att överge Lchf och modifiera kost och träning. 

Jag har tagit med mig det bästa från Lchf tiden och skapat nya matvanor. Minus är att jag tycker jag får äta hela tiden för att ha ett stabilt blodsocker och då äter jag inte massa kolhydrater som kan orsaka svängningar. Äter helt enkelt för lite fett, men skall jag gå på kolhydratsdrift så är jag tvungen att dra ner på fettet. 

Något som också är väldigt positivt är att jag i princip har kunnat sluta göra mina stretchövningar som jag tidigare behövde göra varannan dag för att inte ha göront. Det verkar som det nya träningsupplägget täcker in hela kroppen och kroppen klarar sig utan stretchövningarna jag tidigare var tvungen att göra för att inte "gå åt av smärta".

Fortsättning följer, det här är ju hur spännande som helst tycker jag. Jag är väldigt resultatdriven och ambitiös och har kämpat hårt med kost och träning i många år utan att få det resultat jag "förtjänar" efter de ansträngningar som jag gjort. Så det här känns fint må jag säga.

Ha det så gott/Annatisdag 21 mars 2017

ABC-plansch för den fantasifulla -The Wandering Mind ABC.

Inlägg i samarbete med Lisa Lundberg QiBossaJag skulle vilja tipsa er om en ABC-plansch för den fantasifulla. 

Det är illustratören Lisa Lundberg som driver företaget QiBossa som ligger bakom dessa fantasifulla skapelser.

Det har tagit Lisa ett år att färdigställa ABC-tavlan. Hon berättar " Jag ville göra ett ABC med uteslutande fantasidjur men jag ville inte rita drakar och enhörningar utan komma på helt egna djur där fantasin inte har några gränser och det har jag tillslut gjort. "

Jag har inga småbarn längre så det är inte aktuellt för mig att klicka hem en ABC-Plansch, men jag vill verkligen tipsa er om detta ABC då jag går igång på dessa fantasifulla varelser,då jag alltid har älskat Sagansvärld, med drakar,riddare,prinsar och prinsessor. Jag hade många favoritböcker när jag var barn som te,x "Prins hatt i underjorden,Sago värld, Narnia, Det susar i säven " och jag älskade alla HC Andersens böcker. Jag tyckte speciellt mycket om Elddonet då den var så fantasifull.

Lisa Lundbergs ABC gör mig superinspirerad och oerhört nostalgisk. Jag har livlig fantasi och älskar att dagdrömma och visonera något som jag har stor nytta av i mitt arbete som skribent då jag inte har svårt att skriva en jultext mitt i sommaren. Lisas illustrationerna är helt fantastiska, detaljrika och kreativa och de får mig att vilja skapa.

Inlägg i samarbete med Lisa Lundberg QiBossamåndag 20 mars 2017

Vitaminer och mineraler

Inlägget innehåller affiliatelänkarJag älskar att äta frukost. Jag njuter varje dag av mina ägg och fröknäcke . Just nu har jag dille på keso och persilja, men igår fick jag ett sjukt sug efter leverpastej. Kanske kroppens sätt att säga att jag behöver extra järn.


Är du precis som jag som har trott att gurkan typ bara innehåller vatten och egentligen inga vitaminer eller mineraler. Jag har precis upptäckt att jag har fel. Gurkan är ju supernyttig
Gurkan innehåller lite kalorier,innehåller fibrer,A, B1,B6, C, D och E-vitaminer,Folsyra,Kalcium,Magnesium,och kalium. Här kan ni läsa mer om gurkans positiva fördelar.
Jag har haft det kämpigt med hälsan de senaste åren. Blir krasslig var 3 vecka. Blir täppt i bihålorna, inget snor eller slem, bara täppt och trött med sjukdomskänsla. I maj 2016 började jag äta Ultra Duo Dophilus,efter att min vän Paulina hade lyssnat på ljudboken "Charmen med tarmen" och det fantastiska är att jag har blivit bättre. Visst jag känner av svullna bihålor ungefär var 3 vecka, men sjudomskänslan är borta och jag kan träna utan att bli sjuk eller mer hängig och då tränar jag tung styrketräning, så ni kan förstå att jag är tacksam,för att vara hängig jämt är inte kul.

Jag har gjort en grundlig undersökning av mina bihålor. Har ej bihåleinflammation, ingen hörselnedsättning eller hörselskada. Varför jag har det som jag har det vet det ej, man kan bara gissa allergi,överkänslighet,stress ja man vet inte säkert. Jag är inte stressad eller på väg att bli utbränd,även om min psykiska ork har naggats på pga av olika omständigheter runt min familj de senaste åren,ni vet livet och allt vad vi får hantera, men en sak vet jag,symtomen ökar inte vid stress utan symtomen verkar öka när andra i min närhet är sjuka.

Jag är sällan sängliggande blir liksom inte sjuk som ofta,men har istället blivit regelbundet krasslig. Inte så kul det heller.

En annan god vän som heter Carola tipsade mig nyss om Immunstark i från Holistic. Det sägs att de kan hjälpa till med immunförsvaret. Carola och jag har tidigare gått på boxpass ihop men jag var tvungen att sluta då jag alltid blev dålig efter boxpassen, det var precis som kroppen inte klarade att träna så högintensivt. Så Carola var väldigt glad när hon hittade den här artikeln då hon vill att jag kommer tillbaka och boxas mot henne igen, och det vill jag med då jag älskar att boxas.

Fick dessa rader i från henne hämtat i från Holistics hemsida

"Blir du sjuk så fort du börjat träna?
Inom träning pratar man ofta om det öppna fönstret,vilket beskriver hur vi blir mer mottagliga för infektioner efter en kraftig ansträngning. Nu har amerikanska forskare hittat ett sätt att stänga det öppna fönstret med hjälp av betaglukan från jäst." Här kan du läsa artikeln.

Kanske har vi svaret där,min krasslighet började faktiskt för tre år sedan då jag började styrketräna. Hur som helst så gör jag vad jag kan för att återfå full hälsa.

Kommer berätta mer om träning och hälsa fram igenom då jag vidtagit mer åtgärder med träning, kost och kosttillskott.

Ha det så gott/Anna
söndag 19 mars 2017

Dags att sätta på vårjackan

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Jacka HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Jacka HÄR / 6. Jacka HÄR / 7. Jacka HÄR / 8. Jacka HÄR /

Men åh,vad härligt att våren är här. Så skönt att få sätta på sig vårjackan. Kappa nr 1, är en kär favorit som hänger hemma i min garderob och som använts flitigt innan det har blivit sommarvärme ute. Kappa nr 6, är en annan favorit som finns hemma hos mig i mörkblått, tunn och snygg och lyfter outfiten en nivå.
Jag har skrivit ihop ett par rader om min reklampolicy.


Jag har drivit bloggen i snart tio år och har sedan start närt en dröm om att kunna leva på min blogg. I dag är min blogg inte bara en del av mitt liv, min vardag utan en del av mitt företag, och det ligger åtskilliga timmar bakom alla dessa inlägg.

I ett led att kunna leva på bloggen samarbetar jag med företag som annonserar på min blogg. Inriktningen på annonserna kan vara vara allt i från inredning till träning mode och hälsa. Gillar ni inte reklamen så får du blunda för den, det gör jag när jag möts av reklam som jag inte gillar.

För att Mylovelythings skall kunna utvecklas och fortsätta vara en inspirationskälla så behöver jag samarbeta med företag, dels för inspirationen som produkterna/samarbetena ger och dels för att intäkterna på bloggen medför att jag kan lägga ner mer tid på den och höja kvalitén ytterligare en nivå. Jag väljer mina samarbetspartners med omsorg och inläggen i samarbeten är tydligt markerade. Mina åsikter är aldrig köpta.
Ha det så gott/Anna

lördag 18 mars 2017

Bygga muskler


Snyggaste träningsbrallorna ever i från Muskelbyggt  De har superbra passform höga i midjan, något som jag behöver som har en "fettfluff över höfter och neder del av mage" Älskar mönstret på brallorna. Så härliga och färgglada.


Sedan ett par veckor tillbaka har jag lagt om min träning och min kost. Jag äter lågkolhydratskost, Gi eller vad vi skall kalla det. Jag har koll på att jag inte äter för många kalorier och äter forfarande inte massa mackor, kakor och godis. (äter glutenfritt) Försöker äta en så ren kost som möjligt. Vill helst bara käka mat och inte en massa extra tillskott, men har insett att tillskotten hjälper mig, så ja, jag har gjort några undantag och tillsätter Bcaa för och efter träningspass och Whey protein pulver efter träningen. Dessa tillskott har lågt kcal och kolhydrats innehåll och är rikt på protein. Visst är det sött och lite sliskigt, med tanke på att jag knappt aldrig äter nått sött, men jag har ju vant mig med fruktsocker efter fem år utan frukt så jag kommer att vänja mig med detta med.

Jag vet att man kan tycka olika om man skall använda tillskott eller ej. Jag testar detta nu och kommer utvärdera kost, träning och effekten av kosttillskotten om ett par månader.

Hur som helst så älskar jag att träna, det hjäper mig att hantera stress och annat jobbigt i livet. Det gör min kropp och själ stark och fyller mig med massa positiv energi.

Ha det så gott/Anna

"Jag älskar den fantastiska vyn över hustaken"Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

I senaste numret av leva o bo har Jonas och jag mer ett reportage i från Sofies härlig taklägenhet i Österbro i hjärtat av Köpenhamn.

När jag var på jakt efter hem sist när jag skulle jobba i Köpenhamn så hittade jag av slump Sofies fina hem. Hon svarade direkt på mitt sms, varje inredningsstylist dröm då man lägger ner mycket tid på att hitta fina hem att göra reportage om.

Vi hade en mysig eftermiddag hos Sofie där vi även fick träffa henens goa kompis. Tusen tack Sofie.

Kika gärna in på Sofies instagram@sofie_andresen

Ha det så gott/Anna

torsdag 16 mars 2017

HEXTER & BAINES

(Samarbete)
YORK 36Bilden i bakgrunden är ett fotoprint i från bildkonstnären Patricija Dacic

Hexter & Baines hörde av sig till mig, de ville samarbeta med mig!

Jag blev givetvis smickrad men var allt lite svårflörtad, inte för att de inte har fina produkter,mer för att jag inte är en klockmänniska.

Men så bestämde jag mig för att ge en stund av min tid till Hexter & Baines och klickade in mig på deras hemsida. 

Där blev jag förförd kan jag säga. Vilka fina klockor och jag insåg att man kan behöva en silvrig klocka med, så här har ni min klocka från Hexter & Baines. En silvrig skönhet som heter York 36

Hexter & Baines har klockor i olika stilar för alla tycke och smak. Klicka in er dit vetja!

När jag skulle fota bilder till det här inlägget så gick jag på känslan som klockan gav mig, FÖRFÖRELSE.

Vill du också ha en sådan här fin klocka? I så fall har du nu möjlighet att vinna en valfri klocka ur Hexter & Baines sortiment genom att svara på den här frågan.

1: Hur många damklockor har Hexter & Baines?

Tävlingen pågår från torsdagen den 16 mars klockan 18:00

till Torsdagen den 23 mars kl 18:00. Folk i från alla länder på vår jord kan delta.

Vinnaren presenteras Fredagen den 24 mars.
Ev, vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till/AnnaInlägg i samarbete med Hexter & Baines

onsdag 15 mars 2017

FISHNET strumpor....


Inlägget innehåller affiliatelänkar1. FISHNET HÄR / 2. FISHNET HÄR / 3. FISHNET HÄR

Alltså det är så kul med trender. I höstas hade jag fishnet strumpbyxor när vi hade maskerad. Då kände jag mig lite lätt utklädd och i dag sitter jag och trånar efter fishnet strumpor. Måste ha!!!
Tänk hur det kan bli.
Drömmer om att ha på mig mina vita vida brallor och ett svart linne, fishnet strumpor och ett par sneakers. Snyggt, japp och man frågar mig iallafall.

Vad tycker ni om Fishnet strumpor?

Ha det så gott/Anna

söndag 12 mars 2017

Vår i luften

Tillbringade några timmar i Varberg i dag. Älskar den staden,älskar havet. 
Ha det så gott/Anna

lördag 11 mars 2017

Vilket väder!

Solen skiner och jag hänger upp tvätt på tork mellan träden. Våren är här.

onsdag 8 mars 2017

Odla

Ligger i min säng i ett hotellrum i Stockholm och slösurfar en stund innan det är dags att sova. Fotograf Jonas & jag är på jobbturné här i stan och har hittills gjort reportage om tre fina hem. Ute är det snö och slask men jag längtar efter att få komma igång och odla. Zucchini är en av favoriterna som brukar trivas bra i min odlingslåda. 
Foto; Jonas Lundberg 

tisdag 7 mars 2017


Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Jeans HÄR / 2. Jeans HÄR / 3. Jeans HÄR


4. Jeans HÄR / 5. Jeans HÄR / 6. Jeans HÄR7. Jeans HÄR / 8. Jeans HÄR / 9. Jeans HÄR


Jag älskar jeans med hög midja,och skulle gärna vilja ha de vita. Vilken är din favorit?
Trevlig kväll/Anna

Äppel päppel....Ett äpple om dagen....

Sedan jag har lagt om min kost så äter jag ett äpple om dagen som mellanmål på förmiddagen. Då jag inte ätit frukt regelbundet på ett par år,pga av att jag tidigare valt bort all form av socker, även fruktsocker.

Men nu finns de alltså i min kost.

Jag har fått testa mig fram då jag tycker att vissa sorter är för söta. Dessa goda svenska ekologiska äpplen går hem hos mig iallafall, missade bara att kolla vad de hette när jag handlade sist.

Äter ni mycket frukt?

Ha det så gott/Anna

måndag 6 mars 2017

Tomatsoppa
Jag slängde ihop en tomatsoppa igår, den var väldigt mumsig.

Jag hade i passerad tomat, lök, grönsaksbuljong, fryst basilika,svart peppar,salt och en liten skvätt äppelcidervinäger.

Toppade soppan med kycklingbitar (som jag tidigare hade stekt i ugnen) krispig sparris och små bitar av soltorkadtomat.

Testa så får ni se, urgott!

Ha det så gott/Anna

söndag 5 mars 2017

Ordning och reda med förvaringssystem i från Elfa Lumi AB.

Inlägg i samarbete med Elfa Lumi AB Har sorterat bort massa gamla lakan och påslakan och bara behållit ett par stycken. Tänk så mycket man samlar på sig som man inte använder. Nu är det luftigt i korgarna,det gillar jag. Tidigare hade vi "sockkaos"massa sockar som upptog flera korgar,alla i familjen gick med udda sockar för ingen orkade sortera och sätta ihop dem. Jag slängde de flesta och valde att bara ha kvar några stycken. Nu är det lättare att hålla reda på dem. Så fort sockarna är tvättade och torra,sätter jag ihop dem och lägger dem i sockkorgen, så kan familjen hämta när de behöver. Fast sockarna skulle behöva ha inbyggd Gps så att de hamnar i smutstvättkorgen,ler:)


 Torktumlare i all ära, men jag föredrar att hänga tvätt.
Hamamhanddukar i från MarockodesignOvanför smutstvättkorgarna,tvättmaskinen och avfuktaren finns en
 praktisk bänk där man kan vika tvätt.

Vi är så nöjda. Freestanding är en fantastisk uppfinning. Vi har fått jättebra förvaring. Här förvaras  allt i från sängkläder, till mannens jobbkläder till tonårssonens kläder. Och i dagsläget finns det mer förvaringsutrymme kvar. Helt otroligt ! 

Inlägg i samarbete med Elfa Lumi Ab.